Senaste fynden

22Jul13

Har varit lite tyst här. Mycket att göra så här på semestern! Men i alla fall. Förrförra lördagen sålde jag o familjen på Norrskedika bakluckeloppis. Det var jättekul och full rulle. Sålde för 2600 kr. Inte illa. Hann bara köpa 6 fina glas av grannen.

Bild 034Men på loppisen på Estuna Bygdegård i lördags blev det desto fler fynd. Måste ju fylla på nu när vi sålt så mycket 😉 Det var en riktigt rolig loppis. Börjar med julavdelningen:

Bild 026Kakburk från Cloetta med glaset i locket intakt.  Två st julprydnader. Har ju svårt att låta bli sådana. De två stängerna är lackstänger i rejält format och ska väl räcka till julens alla julklappar!

Bild 027Närbild på julekorren!

Bild 028Kakburken igen. Fin till julkakorna!

Bild 023Glasvasen är lite speciell i färgerna och jag har en sådan tidigare fast större. Två fina krukor som jag borde veta var de kommer ifrån men det gör jag inte. Någon som kan upplysa mig?
Bild 020Köpte också Gunillaljus mest för den jättesnygga förpackningen. Fick också med mig två st mässingsljusstakar till samlingen.

När jag går runt på loppisen kommer min dotter Edith och frågar om vi inte ska köpa en skål med ”blad” på. Jo tack, det ska vi svarade jag. Hon har absolut känsla för fynd, min kära 10-åring.
Bild 022100 kr fick vi ge för den 🙂 Som sagt, mycket trevlig loppis.

Annons


2 Responses to “Senaste fynden”

  1. Har hört både Ann och Volang som namn på krukorna som jag tror är en ekebykruka tillverkad för Turitz & Co.

  2. Oj, här blandar vi singularis och pluralis hej vilt…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s