Påskpynt

13Jun08

Nu har jag fått span på mer påskpynt. Jag inbillar mig att det är lättare att köpa påskpynt på auktion än julpynt därför att gammalt julpynt har varit så begärligt att det finns enormt mycket nytillverkade ”gamla” tomtar. Påskpynt har aldrig varit lika attraktivt och har därför inte kopierats lika flitigt. Tror jag iallafall. Egen teori. Den här ägghönan (det är en skål alltså) ropas ut på Norrköpings Auktionsverk 16 juni.

Annons


No Responses Yet to “Påskpynt”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s