Snyggt på badkarskanten

15Mar09

boots-fit-for-queen-thumb-500x3772

gooseDet här går inte att köpa på auktion men jag kunde inte låta bli att ta med det ändå. Det är engelska Boots som har letat i gamla recept och med hjälp av dem tagit fram retroprodukter. Boots grundades i typ 1849 så de har verkligen gamla recept. Nu har de visserligen anpassat dem lite efter moderna förhållanden. Men det är ju förpackningarna som är den stora grejen! Är de inte snygga? Jag skulle kunna tänka mig dem. Boots är inte heller dyrt. En Skin Tonic kostar runt 50-lappen. Tillkommer frakt eller resa till London.

Annons


One Response to “Snyggt på badkarskanten”

  1. 1 Sara

    Superfina förpackningar! Om jag reser till London någon gång framöver ska jag absolut införskaffa några av produkterna.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s