Kul inredningsprylar!

15Mar09

img_0057_objectPå Auktionskompaniets nätauktioner finns en del schyssta saker. De kör nätauktioner både från Stockholm, Göteborg och Malmö. Golvlampan till höger har en fot av svart och genomskinligt kristallglas och väger 20 kg! Den är relativt ny och ganska nyrik i stilen. Men lite kul. Med en annan skärm förstås. Och om man möblerar med glimten i ögat. Inget bud än men utrop är 2500 kr (29 mars).

Nedan ett laptopbord i biedermeyer från första halvan av 1800-talet. Antagligen perfekt storlek (om man får plats med benen under bordet, det ser lite lågt ut med den där lådan). Utropet är 4000 kr vilket inte är uppnått ännu (27 mars).  Brevid en pall med ben i smide och träsits. Den är riktigt snygg och nästa bud är 300 kr (28 mars). På sista bilden en serveringsvagn i funkis. Inte så praktisk kanske men hyfsat snygg. Brickorna är ommålade. Den ropas ut för 2000 kr vilket är för mycket tycker jag när det inte är originalfärg. Det är för dyrt ändå. En serveringsvagn är tyvärr inte så praktisk. (28 mars).

img_00232img_0026_objectimg_0034_object1

Annons


2 Responses to “Kul inredningsprylar!”

  1. Serveringsvagnen, praktisk eller ej tyckte jag var ursnygg, empireskrivbordet också. Däremot stolen i järnsmide påminner mej om stolarna i fiskfabriken som jag sommarjobbade i för hundra år sedan….Opraktiska, tunga att flytta på och fruktansvärt obekväma!

    • Det är just det. Att någon faktiskt har sparat en gammal fabriksstol som är kul! Sådana föremål gillar jag. Som är dekorativa men som egentligen inte var menade för det!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s