Vem vill köpa ett piano?

04Apr09

9158692Piano är väl inget man längtar efter att få möblera med. För inte så många år sedan såldes ganska många nya pianon i Sverige. Men marknaden har nu dött helt och hållet. Pianon går inte ens att skänka bort utan blir istället kaffeved. På Stadsauktion i Stockholm ropas dock ett piano ut den 6-7 april för 2500 kr. Det är verkligen en speciell möbel. Bilden gör den inte rättvisa och pallen är inte den rätta, åtminstone inte den broderade sitsen. Pianot är svart med ljusgrå framsida och med ben! Det är en Sauter från 1958. Om man nu ändå tänker köpa ett piano så rekommenderar jag det här! Åk till Frihamnen och titta på det.

Annons


4 Responses to “Vem vill köpa ett piano?”

  1. Oj vet du Pianon är nog det enda som jag inte skulle köpa efter utseendet! Det finns nog bara en sak som avgör och det är ljudet. Gissa vilket mitt yrke är? Jag är något så gammalmodigt som pianist!

    • Nej, jag kan förstå att ljudet är det viktigaste. Själv tvingades jag spela piano när jag var liten. Sedan dess är jag allergisk mot pianon. Men håll med om att pianot var rätt kul i formen. Annars är ju en stor svart Steinway-flygel rätt ok. Om man har plats alltså! Är du lärare eller hur utövar du ditt yrke????

  2. Nå mestadels lärare, med faktiskt en massa elever som njuter av att spela! Har en ganska bussig bechstein-flygel nog. Steinway är fin men till lite överpris. Barn skall inte tvingas – men om de spelar bör ju föräldrar kolla att de lite övar sina läxor, eljest kan man glömma hela grejen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s