Michael Jackson

05Apr09

ap_mj_auction_gates_090217_ssv2Den 19 februari skrev jag om att Michael Jackson skall auktionera ut 2000 föremål från Neverland med start den 22 april för att få ihop lite pengar. Den amerikanske stjärnan har nu ångrat sig och försökt dra tillbaka visa tillgångar, oklart vilka. Detta har en domare satt stopp för och allt ska nu auktioneras ut. Det krisdrabbade Neverland dras nämligen med fordringar på uppåt 150 mkr. Michael Jackson planerar en comeback som väntas ge miljarder i intäkt. Vill man själv pimpa sin villa med lite glamour kan man ropa in grindarna till Neverland med utropet 20-30 000 USD.

Annons


No Responses Yet to “Michael Jackson”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s