Grytgölsstol

10Maj09

L000309_1270_01Nu har jag surfat runt i timmar efter saker som vi behöver men jag hittar inget alls. Bättre lycka nästa gång….. Den här stolen behöver jag inte men den är fin ändå. Det är en barnmodell av ”Grytgölsstolen”. Dessa stolar tillverkades av Grytgöls Bruk i mitten av 1900-talet till caféer etc. Just det här exemplaret har den rätta slitna patinan och passar hur bra som helst i ett barnrum. Har man inga barn så passar den även i ett vuxenrum på landet. Den ropas ut på Gomér och Andersson i Linköping den 12 maj. För er som inte vet var Grytgöl ligger kan jag meddela att det är en liten tätort i Finspångs kommun, Östergötland.

Annons


2 Responses to “Grytgölsstol”

  1. Den skulle passa fint i ett växthus också! Stå där i grönskan.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s