Vi lyckades!

13Maj09

Img574Vi har under våren letat efter en gjutjärnssoffa att ställa nere vis sjön på landet. Det har inte varit lätt så vi beslöt oss för att titta på auktioner utanför Stockholm. Så nu har i äntligen lyckats köpa en byggsats! Så typiskt oss att dra på oss en massa jobb fast vi inte har tid. Nu gäller det bara att få dem till Stockholm, fundera på hur vi skall få bort den gamla färgen samt vilka träribbor som är mest lämpliga till. Men det är kul! Vi ropade in gavlarna på Crafoord Auktioner i Lund för 1000 kr. Återkommer om hur vi tar dem till Stockholm. Vi har kollat lite med några speditionsföretag.

Annons


2 Responses to “Vi lyckades!”

  1. Oj, jag blir grön av avund. Skulle också vilja ha en fin gjutjärnssoffa till trädgården! Roligt att ni fick den!!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s