Stora kvalitén

19Maj09

Auktionsverket har också stor kvalitetsauktion den 27-29 maj. Det är också många fantastiska möblar ock konstverk. Ett besök på visningen kan rekommenderas för den som vill lära sig mer om gamla möbler. Nedan visas några möbler av den mer charmigt slitna sorten. Möbler som har lite sommarkänsla.

Den gustavianska byrån har originalmålning. Enkel men charmig. Kan passa bra på det lite ståndsmässigare landstället! Den är belagd med exportförbud och utropet är 30-35 tkr. Stolen är också gustaviansk och helt i originalskick, även skinnklädseln. Det är inte illa! Men smakar det så kostar det. Utropet är 15-18 tkr.
15291601

Annons


One Response to “Stora kvalitén”

  1. Stolen med skinnklädsel är ju bara helt underbar! Äkta patina ska det vara,


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s