Klockor

01Jun09

Img600Img11Img54

Crafoord Auktioner håller auktion imorgon. Det är mycket klockor eftersom de auktionerar ut ett hem efter en antikurmakare. Ovan så är det ett gäng guldpendyler. Sådana har jag egentligen väldigt svårt för men jag inser att de kan vara rätt effektfulla på rätt ställe. Men det ska vara i en modern inredning, Annars blir de bara trista.

Jag förvånas över hur knapphändiga Crafoord Auktioner är med information i sin nätkatalog. Inga utropspriser, inga mått och överhuvudtaget sparsamt med information. Det känns ganska gammaldags i dessa näthandelns tider. Om man säljer en vara genom ett auktionsföretag så vill man ju vara säker på att man når så många kunder som möjligt. Det är ju själva idén, eller?! Man skulle vilja höra deras motiv till den knappa informationen.

Nedan ett gäng fickursställ. Ungefär som vi har mobilställ kanske. I alla fall så känns det som en produkt som tiden sprungit ifrån. Men de är ganska dekorativa.

Img659Img653Img646

Annons


No Responses Yet to “Klockor”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s