Fina sittmöbler

10Jun09

708

Lilla Bukowskis har auktion den 15-16 juni. Då ropas bland annat ovanstående empiresoffa ut. Den är väl lite speciell?! Tyget ser dock lite tråkigt ut. I allafall på bild. Den är 173 cm lång och ropas ut för 8-10 tkr. Den ska eventuellt vara gjord av Johan Andersson Udbye. Det säger mig ingenting, men ändå.

På samma auktion ropas nedanstående stolar ut. På bilden visas fyra av de åtta stolar som ingår i utropet. Det känns lite kul att se något nytt! Enligt uppgift är det empirestolar i mahogny från Boston från 1800-talets första hälft. Som ni ser saknas sitsarna så det är lite pyssel med att få dem användbara, ändå ropas de ut för 25-30 tkr. Jag misstänker att man hoppas på en amerikansk köpare. Stolarna skall vara inköpta i Pittsburgh på 1990-talet.

1181

Annons


No Responses Yet to “Fina sittmöbler”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s