Grafikauktion

09Jun09

1039Den 11 juni har Stockholms Auktionsverk en specialauktion med grafik. Det är ca drygt 260 utrop. Bland annat ropas denna Anders Zorn ut. Det ser ut som om två kompisar trängt ihop sig i en fotoautomat ungefär. Jag tycker den är mycket charmig.  Motivet heter ”Kusinerna”. Det är en etsning från 1883, signerad Zorn. Det finns fler Zorn men det är mest nakna dalkullor. Lite trist. Den här är dyrast och ropas ut för 50-60 tkr.

Annons


One Response to “Grafikauktion”

  1. Håller med om att den är underbar!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s