Tillbaka från semestern

22Aug09

34737-1107Nu är det dags att komma igång med bloggandet igen. Jag har nu jobbat en vecka och börjar komma igång igen efter 6 veckor i hängmattan. Kollade just katalogen för Uppsala Auktionskammares auktion den 24-25 augusti. Det var i stort sett inget som fick mig att gå igång. Konstigt nog är det sällan något där som lockar mig speciellt. Jag visar dock en gigantisk ljuskrona som ropas ut för 15-20 tkr. Den är 160 cm hög och 130 cm vid. Den beställdes ursprungligen för en offentlig miljö på Östermalm. Har man högt till tak så fyller den ju ut lite! Den är från 1900-talet och i empirstil. Den är elektrifierad också som synes.

34124-59Vill man ha lite mysigare belysning kan man köpa en samling ljusstakar och ställa upp. Mässingsljusstakar brukar vara prisvärda. Dessa har ganska roliga former. Helst skall ju ljusstakarna ha lite olika höjd. Det är svårt att se om de verkligen har det. Utropet är 1000 kr. Inte så farligt för 5 ljusstakar.

Annons


No Responses Yet to “Tillbaka från semestern”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s