Calder

06Nov09

Img113Oj nu har det gått massa dagar sen sist. Jag jobbar helt enkelt för mycket och har en envis infektion i kroppen som inte släpper (svininfluensan???). Hur som helst så är jag ganska trött. Men det är väl alla vid den här årstiden.

Crafoord Auktioner ropar ut den här schyssta litografin av Alexander Calder (70×53 cm). Inget utropspris och jag kan inte ens gissa vad det skulle kunna tänkas vara. Calder (1898-1976) var en amerikansk skulptör och konstnär och han är mest känd för sina häftiga mobiler.

Calder__1979_00723411_alexander_calderCalder_jpgcalder_untilted

Annons


One Response to “Calder”

  1. Vilken superläcker litografi. Den hade jag gärna lagt ett bud på.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s