Interiörer på auktion

10Jan10

Jag förstår inte varför auktionshusen inte försöker displaya sina varor lite bättre. I vissa fall beror det förstås på platsbrist men har man utrymme kan man t ex göra som Helsingborgs Auktionsverk. De har tapetserat vissa väggar med moderna tapeter som verkligen lyfter fram det de vill sälja. Det är en idé som fler borde ta efter. Det blir helt enkelt ett annat djup i uppställningen av möbler och saker. Se själva exempel från katalogen inför auktionen den 17 januari. Det är lite mer dramatik än med bara vita väggar! Fast det är kanske skillnad på om man vänder sig till samlare eller om man vänder sig till folk som söker inredning till sitt hem. De förra kanske föredrar vita rena väggar för att föremålen helt ska stå i fokus. Men söker man inredning så kan det vara en hjälp att se hur det kan se ut i hemmiljö.

Annons


2 Responses to “Interiörer på auktion”

  1. Bra tips!
    Det ska jag använda mig av när jag får en egen lokal.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s