Snabba bud!

16Jan11

Sikö @uktioner i Kristianstad har rullande nätauktioner. Har är några gjejer som man måste vara snabb om man vill ha. Teknikskåpet på bilderna ovanför är bara så…..retro. Ingen människa får plats med det hemma. Trots det är budnivån uppe i 800 kr. Märket är Luxor och skåpet innehåller TV, radio och grammofon. Träslaget är mahogny och bredden är 114 cm. Auktionen avslutas den 17 januari.

Det här är bland det märkligaste jag sett på länge. Det är ett set med munkar tillverkade av den välkända porslinstillverkaren Goebel. Det är salt-, peppar- och sockerströare samt bukar med lock. Auktionen avslutas ikväll och budnivån är på 950 kr. Kitschigt så det räcker!

Här är ett ganska enkelt satsbord i teak. Sådana är helt ok. Praktiska och ganska diskreta men ändå ser man att de inte är nytillverkade. Dessa ser ju ganska fräscha ut. De ropas också ut ikväll. Budnivån är på 450 kr. Men det är ingen ko på isen för man ser sådana här satsbord ganska ofta på auktion.

Imorgon den 17 januari avslutas auktionen på den här ganska snygga Argenta-vasen som är 20 cm hög. Alla Argenta är inte snygga men den här får godkänt. Budnivån är på 1300 kr.

Skynda fynda finns det en blogg som heter. Här är det bokstavligen det som gäller.

Annons


3 Responses to “Snabba bud!”

  1. En loppis här i Göteborg har en liknande radiogammofonTV, och de vill ha 2.700 kr för den.

  2. Teknikskåpet var ju hur fint som helst! Jag hade gärna köpt det för att ha som prynad bara.
    Men munkarna var väl kitschiga för min smak… 😉

    • Nä munkarna är förskräckliga. Vad gäller radiogrammofonenTvn så trodde jag den var svårsåld. Man har ju ingen jättenytta av dem precis. Även om den är jättefin.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s