Tack alla retrobloggare!

01Feb11

Fortfarande sjukskriven efter operationen av diskbråcket. Inte mycket att göra utom att träna lite och ta det lugnt. Och blogga och läsa era fantastiska bloggar!

De är så roligt för jag kan lugnt säga att jag har inte haft nåt intresse för keramik tidigare. Men ni har börjat lära mig tjusningen med det. Det är massverkan som är hela grejen. Att man samlar flera föremål i en serie. Och det finns så många fina samlingar därute. Här är några som nyligen visats.

Den första är Form 55:s fina Pronto-serie. Nästa är Oliv från Rörstrand som samlats av Ordningsfrun. Den sista bilden är Porslinans Sparaxis-samling. Klicka för att läsa mer om samlingarna!

Nu när jag ser mig om hemma hittar jag några samlingar ändå! Inte på samma sofistikerade nivå men ändå…

Här är min Dominosamling. Inte komplett precis men köpt på den tiden det var överkomligt i pris. Sedan en minisamling av Karneval, där jag åtminstone skulle vilja ha en mindre del till. 3 är snyggare än 2.

Tack igen alla! Jag älskar att lära mig nya saker! Det vore kul om ni kunde visa fler samlingar! 🙂

Annons


3 Responses to “Tack alla retrobloggare!”

  1. 1 Hilda

    Stort jättetack för en kul blogg 🙂

  2. Din Domino-samling var väldigt fin tycker jag! Det har ju sin charm att inte ha hittat alla delarna än, när en samling blir kompett så… får man väl i och för sig helt enkelt hitta en ny att samla på. 😉

  3. Jag har nog aldrig sett så många Dominodelar ihop – jättesnyggt!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s