Misär

16Feb11

Min snälle man hade ordnat så vi skulle gå på förhandsvisning på Antikmässan ikväll men jag har fått alldeles för ont i ryggen. Jag skulle inte ens orka med minsta loppis just nu. Så ooooootroligt trist 😦 . Men mina föräldrar blev glada för biljetterna och trampar runt där för fullt just nu.4 Responses to “Misär”

  1. Vilken otur! Hoppas att ryggen blir bättre snarast!

  2. Åhhh…tråkigt….jag ska dit på lördag….vore skoj om flera bloggare hittade dit då…

  3. Usch, din stackare! 😦
    Hoppas att dina föräldrar köper med sig något fint till dig som tack/tröst.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s