Misär

16Feb11

Min snälle man hade ordnat så vi skulle gå på förhandsvisning på Antikmässan ikväll men jag har fått alldeles för ont i ryggen. Jag skulle inte ens orka med minsta loppis just nu. Så ooooootroligt trist 😦 . Men mina föräldrar blev glada för biljetterna och trampar runt där för fullt just nu.

Annons


4 Responses to “Misär”

  1. Vilken otur! Hoppas att ryggen blir bättre snarast!

  2. Åhhh…tråkigt….jag ska dit på lördag….vore skoj om flera bloggare hittade dit då…

  3. Usch, din stackare! 😦
    Hoppas att dina föräldrar köper med sig något fint till dig som tack/tröst.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s