Bokrean

23Feb11

Här är morgonens skörd. Jag och min mamma var ute redan 7 i morse för att fynda.

Det är svårt att se vad det är för böcker men det är allt man kan behöva!

 • Bruksföremål av plast
 • Wilhelm Kåge
 • Tidlösa mönster-textilkonst från 50-talet
 • Svensk Keramik under 1900-talet
 • Arne Jones (skulptör. Inhandlades igår på loppis)
 • Svenska serviser 1950-1975
 • Rörstrand 280 år
 • Upsala-Ekeby keramik
 • Gustavsberg (den hade jag sedan tidigare)

De två första böckerna köpte jag på Akademibokhandeln och de andra på Hedengrens som hade 40% rabatt på alla svenska böcker. Jag har också beställt två böcker på Bokus, så nu har jag att läsa! Det är bara att försöka lära sig så mycket som möjligt!

Annons


8 Responses to “Bokrean”

 1. Härligt, nu fick jag lite bra tips! Tänkte ta en tur på bokrean efter jobbet.

 2. Vilka fynd du gjort! Måste nog ta en runda imorgon, nu blev jag inspirerad.

 3. Vilka härliga fynd du gjort! Måste nog ta en runda imorgon, nu blev jag inspirerad.

 4. Åh, vilka roliga böcker…nu måste jag ge mig in till stan och shoppa loss:) Tack för tipsen.

 5. Svenska formrebeller och Gustavsberg har jag också beställt. Fina böcker, har bläddrat i dem på ”bibblan” men vill nu ha egna ex.

 6. Grön av avundsjuka på er som har en bokhandel i närheten… Har 10 mil enkel väg till stan å dessutom startar rean på en arbetsdag. SUCK! Om vädret tillåter blir det väl en stadsrunda i helgen men godbitarna lär ju vara borta.

 7. Vilka fina böcker du hittat, här i Trollhättan är utbudet riktigt dåligt. ska ner till stan och kika igen. Önskar att bokhandeln hade alla dessa här. Tänkte höra om du ska till Retromässan i Mars. Jag har tänkt att komma till vår vackra huvudstad denna helg, kanske vi kan sammanstråla över en kopp kaffe?

  Bästa hälsningar
  Fru Ljunggren- Retroprylar


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s