Sikö Auktioner

11Mar11

Sikö Auktioner i Kristianstad ropas högt och lågt ut. Det är nätauktioner och det står att de skickar mindre saker med posten med ett påslag på 100 kr för besväret. Det verkar rimligt tycker jag. Vad gäller möbler ska man prata med dem innan.

Jag visade tidigare en katt av Lisa Larson för Gustavsberg där auktionen går ut idag. Buden är uppe i 1500 kr. Den är ju så snygg!

Jag tänkte visa lite snygga möbler idag.

Trevligt retrohörn i hallen

Här krävs en ganska stor hall men det har ni väl. Först en fåtölj i teak klädd i skaj och ett fint tidningsbord. Högsta bud just nu 350 kr (15 mars). Brevid en hallspegel med vägghylla i mahogny. Högsta bud just nu är 50 kr (13 mars).

På tidningsbordet så kan du ställa detta jättefina fat. Det är från Törngrens Keramik om jag förstått saken rätt. Högsta bud är 125 kr (16 mars) och då ingår även ett annat fat. Häng upp en tavla i blandteknik av Eva Holmberg ovanför. Det blir snyggt. Högsta bud är 50 kr (20 mars).

Belysning behövs också och då har jag det bästa till sist. Nedanstående skylt får man ordna belysning i. Det blir absolut en snackis! Högsta bud just nu är 60 kr (13 mars). Den är 1 meter lång.

Annons


4 Responses to “Sikö Auktioner”

  1. 1 Linda

    Åh så mycket fint! Jag har alltid varit för lat för att leta runt bland auktioner så din blogg är guld! Tyvärr missade jag det snygga California-setet med 50kr igår, men jag hittar nog något annat spännande att buda på snart. 🙂

  2. Skylten torde vara tämligen ute idag. Idag har kulturförstörarna vit färg istället.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s