Sikö Auktioner

12Mar11

Läshörna i vardagsrummet

 

Fortsätter med nätauktionen från Sikö Auktioner.

Bord för kaffekoppen i teak/koppar med kulfötter. Bud just nu 250 kr (14 mars) med en snurrfåtölj från Bröderna Andersson som kräver litet ansiktslyft.  Bud just nu 50 kr (15 mars). Fåtöljens brister kan snabbt avhjälpas med kuddar från exempelvis Randiga Tråden.

Vidare behövs en lampa och kanske en tavla. Här är en taklampa i koppar av Hans Agne Jacobsen. Budet just nu är 400 kr (13 mars). Tavlan är ett tryck av Lars Norrman med högsta bud 50 kr (21 mars).

Bordet är ju lite solblekt så här är lite katter man kan ställa i mitten på bordet för att liksom förvilla ögat lite så att man inte ser färgskiftningen. Katterna är från Goebel C.Wachtmeister och den högsta är 14 cm. Buden ligger mellan 350 och 450 kr (18 mars).

Mattan har jag hämtat från Auktionshuset Kolonn som har auktion 13 mars. Det är en ryamatta av Elsa Gullberg. Det var en vinst från Hantverkslotteriet i Stockholm 1958. Mått 195×137 cm. Utrop 1000 kr.¨

Nu får det räcka med saker!

Annons


2 Responses to “Sikö Auktioner”

  1. Du är för gullig, jag gick in nu på din sida. Tack.

  2. 2 Annixa

    Ska man köpa från siköauktioner så måste man vara där och inspektera från samtliga håll. De väljer nämligen godtyckligt om de ska skriva ut om varan är trasig. Så jäkla dåligt! Vem behöver ett bord med tre stolar? Hade jag vetat det hade jag aldrig budat! 😦


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s