Gustavsbergsutflykt

20Mar11

Familjen har idag varit på utflykt på till Gustavsberg. Det gamla fabriksområdet är numera en salig blandning av porslinsfabrik, sanitetsfabrik, bostäder, outletbutiker, caféer, restauranger och museum. Men det är ganska charmigt. Det finns tom en antikaffär men där var priserna väl saftiga.

Barnen målade varsin tallrik. Det var i och för sig kul men dyrt. Jag tycker största behållningen var att se utställningen med Inger Persson (som i och för sig mestadels jobbade för Rörstrand). Här är några bilder från utställningen!

Här kommer en bild från själva muséet också på min mammas favoritserie Våga av Wilhelm Kåge. Det kan vara bra att veta vad man ska satsa på härnäst!

Jag köpte ett häfte om Inger Persson och i outletbutiken där jag absolut inte skulle köpa någonting kom jag iallafall ut med två skålar från Höganäs á 29 kr stycket. Men de var faktiskt snygga. Och 1:a sortering.

Invigning med ananas till TV4 Solsidan.

Annons


One Response to “Gustavsbergsutflykt”

  1. 1 Gila

    Tack för tipset! Måste nog dit en vända i vår 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s