Kul & snygga saker

23Mar11

Kaffekoppar i minst sagt skön stil 🙂 6 kaffekoppar Siam från Rörstrand med utropet 1000 kr. Hittar för övrigt ingen info i övrigt om serien.

Fina lampor i glas med kaniner på. De är från Kosta men en insats har en spricka. Formgivare är Ove Sandberg och höjden är 22 cm. Utrop 500 kr.

Den andra lampan är från 70-talet och det står att den är 35 cm. Men jag undrar om det är med eller utan skärmen. Det är en viss skillnad. Utrop 500 kr. Den är i alla händelser snygg fast ju större desto bättre tycker jag!

Allt ropas ut på Göteborgs Auktionsverks realtidsauktion den 24 mars.

TVn är väl snygg! Funktionen garanteras ej men ändå…….. Utrop 300 kr med avslut 27 mars på Sikö Auktioner. Lisa Larson figuren Kalle är också från Sikö med utrop 800 kr (27 mars). Fett gullig!

Till slut är vi tillbaka på Göteborgs Auktionsverk 24 mars. Här är den (enda) påskprydnad du behöver. Det är en anonym ägghöna från typ  1940-50-tal. Längd ca 29 cm och det finns en lagning. Utrop 500 kr.

Annons


3 Responses to “Kul & snygga saker”

  1. 1 Linda

    Får lite påskvibbar av det här inlägget, de gulrandiga kopparna – lamporna med påskharar och den fina ägghönan. Man börjar längta…!

  2. 2 Gila

    Off topic: Ska du på antik och kuriosa mässan i helgen ?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s