Loppis tips!

13Apr11

Här är något som man verkligen kan fynda billigt på loppis!

Eiffeltorn! Den här bilden har jag tagit genom skyltfönstret på Frank Form på Kungsholmen. Det är inte loppis alltså. Men Frank Form har mycket trevliga saker. Jag tror de har nätbutik också. Men vad jag ville komma till är att detta fantastiska byggnadsverk är lite inne! Tycker man att dessa är lite dyra så finns andra alternativ.

Här är familjens samling av Eiffeltorn som vi har köpt tidigare. Den största är min. Den fick jag betala 5 kr för. Barnen har nog lyckats charma till sig sina gratis. Så det kan jag verkligen rekommendera att köpa på loppis. Om man känner för det så kan man ju sprutmåla den.

Annons


No Responses Yet to “Loppis tips!”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s