Nytt fynd

13Apr11

Idag anlände ett nyförvärv inlindat i plast inropat på Lauritz. Spännande. Ni kan nog ana vad det är trots allt 🙂 Återkommer när vi avplastat den och ställt den på plats!

Jag har satt igång att läsa mina Form tidningar (se tidigare inlägg). Jag måste bara rekommendera er att låna dem på biblioteket. Det finns så otroligt mycket intressant att läsa. Bara reklamannonserna ger mycket info!

Uppdatering: Det är många välkända formgivare och andra kulturpersonligheter som skriver i tidningen. De har också ofta en åsikt. De kan fullständigt såga en produkt eller utställning, därför att de faktiskt har testat produkten elller varit på utställningen. Idag är tdningar mer rädda om reklamintäkterna och så är det ju så lätt och billigt att bara skriva av ett pressmeddelande!

Annons


2 Responses to “Nytt fynd”

  1. Form är verkligen en bra källa till kunskap, inte minst annonserna, som du skriver. Jag hittade flera årgångar från sent 50-60-talet på en antikaffär i Uppsala för många år sedan och köpte alltihop.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s