Fynd i Östersund

28Apr11

Är fortfarande i fjällen och fick ett infall igår att ta en tur till Östersund. Har aldrig varit där. Några loppisar blev det på vägen man jag inser att jag borde planerat noggrannare och hört mig för via bloggen var man skulle göra sina fynd.

Jätteloppis i Brunflo (tråkig och dyr), Loppisen på gården i Östersund (tråkig) och Kupan i Östersund (bra).

Det roliga var att när jag åkte hem igen så passerade jag ett hus jag kände igen. Det var Gamla Konsum i Åsarna! Kände igen bilden från bloggen och insåg att jag faktiskt var i Åsarna! Butiken Inlandsloppan var dock stängd.

Här är de få fynden jag gjorde.

Ett stycke påslakan som kommer att passa som en smäck i min äldsta dotters rum. Hon var ganska okej med det trots att hon bara gillar nya saker! Kravet var att jag skulle tvätta det. Det hade jag nog tänkt ändå 🙂

En bok blev det också. Katja of Sweden, en biografi av henne sjäv. Hon är kanske Sveriges mest kända modedesigner internationellt sett. I USA är hon också känd för hennes inredningsdesign. Antikmagasinet hade ett bra program om henne. Se det här om ni inte sett det!

Som sagt loppisarna var annars så tråkiga att man verkligen undrar varför man går på loppis överhuvudtaget. Ovanstående inköptes på Kupan där det verkade hela tiden ställas ut nya grejer i butiken. Den kan rekommenderas. De hade också ett jättestort textiltryck (över 1×1 m) som var lite kul för 125 kr. Jag är dock inte så förtjust i brunt så det blev inget köp.

Annons


10 Responses to “Fynd i Östersund”

 1. Åh, ska du förbi Östersund igen så säg till så ska jag tipsa dig om bra ställen! Det är alltid bättre på sommaren dock. Roligt att du tyckte kupan var bra, där hittar jag nästan aldrig nåt nu för tiden. Jag är uppenbarligen där vid fel tillfällen…håller med dig om de båda andra ställena, loppisen på gården lägger ut mycket grejer på tradera i stället. Sjukt tråkigt!

 2. 3 Randiga Tråden

  Katjas bok, nej så kul. Jag hade några kläder av henne, hoppas att de ligger kvar i förådet med allt som jag har sparat. Ibland får jag ett ryck och blir så trött på mitt gamla så jag hivar vissa saker, vilket jag alltid ångrar efteråt.

 3. Vilket läckert påslakan du hittade i alla fall! Och att efterlysa loppisar i bloggen är riktigt bra, ännu bättre om man kan få med sig en guide på köpet. 😉

 4. 7 Gila

  Fint påslakan!

 5. 8 lars x

  Hej du skulle ha ringt, då kanske jag har kunnat öppna : ) ……. mvh Inlandsloppan Åsarna Jämtland………….

 6. Hej
  Synd att du tyckte att Loppis På Gården va tråkig.
  Vi jobbar med att fylla på mängder med nya varor varje dag + att vi stoppar in ett antal extra ”fynd” varje vecka.
  Hur som helst tackar vi för ditt besök och att du skriver om oss.

  Hälsningar Ronny på Loppis på Gården Östersund


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s