Över 300 000 besökare

02Okt11

Nu vore det på tiden att fira ordentligt men har inte funderat ut nåt eftersom jag inte studerat besökssiffrorna på länge. Utlovar nåt mera när 400 000 gränsen är nådd! Under tiden får jag tacka er som följer bloggen!

Så länge får ni nöja er med några hajpade inredningsdetaljer från Norrköpings Auktionsverks webbauktioner. Datum inom parentes anger när auktionen avslutas.

Bara lite kitschigt soffbord i teak med metallbeslag. Skivan är i emalj och orange-röd. Inget för er som gillar stilrena hem men kanske för er som vill skapa ett personligt, färstarkt hem för liten peng. Budnivån är på 100 kr (4 okt).

Väl ingådda Karin-fåtöljer av Bruno Mathsson i rött skinn går definitivt att ha till bordet. Tillverkade av Dux och högsta bud är just nu 2500 kr (6 okt). Billigt för två fåtöljer. Obs Auktionshuset har missat att skriva ut designerns namn och fåtöljernas namn. Inte bra. För säljaren.

Snygg cigarettreklam. Bara lite kitschigt, det också. Billig fotokonst kan man väl säga. Högsta bud just nu 125 kr (9 okt).

Till sist komplettera med höga Duralexglas för att avnjuta en god latte. Och som pricken över i, ropa in dessa snygga skedar!

Väldigt snygga och redan många budgivare! Senaste budgivare är beredd att betala 275 kr (7 okt). Besticken är från Gense. Katalogen är också här sparsmakad med fler uppgifter. Jag vet inte om de här är gamla eller nya men de är ur serien Focus de Luxe av Folke Arström och kallas i alla fall numera för lattesked. Ett 4-pack kostar i nytillverkning 500 kr.

Annons


9 Responses to “Över 300 000 besökare”

 1. Stort Grattis! Oj, så många besökare, kul!

 2. Grattis till besöksstatistiken – där ligger man i lä! Genseskedarna är fina. Jag har fyra gamla sådana.

 3. 3 monica lindström

  Hej Ulrika!
  Ett stort grattis till Din trevliga blogg, som nu har besökts av 300.000 st.
  Hälsningar från Monica och Tore.

 4. Oj, skedarna var ju hur läckra som helst! Jag måste skriva upp dem på önskelistan..

 5. Skedarna är så snygga! Men jag undrar vad de kallades ”när det begav sig”, latte var väl inte särskilt inne på 50-talet. 😉

 6. Hur funkar det med maskindisk av de nya Focus-skedarna? De gamla antar jag förstörs lite?

 7. 9 Richard Näslund

  Hej Ulrika! Vill veta en sak ,de där gjutjärnsbordet från Bolinder 23 febr 2009 utrop, 8000 vad ropades det in för…?
  Mvh. Richard Näslund
  ¨¨¨¨¨


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s