Fynd i Sumpan

20Dec11

Nu har kontoret flyttat från Slussen till Solna Business Park som ligger vid Sundbyberg. Ingen riktig höjdare. Men på lunchen idag upptäckte jag något som kan väga upp eventuella nackdelar. Förekomsten av loppisar på Sturegatan i Sundbyberg. De verkar riktigt bra! Idag var det jultema på fyndandet. Fyra relativt gamla julgranskulor för 5 kr st. Fyndades på Myrorna.På Stadsmissionen fyndades tre tomtar. 10 kr för alla.Hamnar i tomtesamlingen där de finaste kommer från min mans farmor o farfar.Det kommer bli fler rundor. Sanna mina ord!

Nu är det läggdags och jag ska läsa lite i boken som man gratis fick ta på jobbet idag. Lite åldrad är den nog. Den är från 2000. Men ändå…

Annons


17 Responses to “Fynd i Sumpan”

 1. 1 Ken I Falun

  Det var verkligen ett fynd!
  Med det priset och besöksantalet så gäller där är det att vara i rätt stund. Har sett dessa känsliga kannorna för 100-lappen/st och småtomtar för 250 kr. och då är det ju jätteroligt att fynda så!! 🙂 Kommer att bli fint i julgranen och den expanderande samlingen!
  Grattis!

  Vinterhälsningar
  Ken i Falun

 2. Ja närheten till bra loppisar kan ju förstås uppväga ganska mycket 🙂

 3. Vilka fina julgranskulor, och fyndade på Myrorna dessutom? Dubbelgrattis. Själv har jag förköpt mig på julgranskulor i glas, har blivit lite för många för 1-2 kr st. Skrattretade var det på Myrorna här i stan där de skulle ha 25 kr st för kulorna i glas (och det var inget speciellt, vara enfärgade runda).

 4. Åh, de små tekannorna var ju vansinnigt söta!

  Jag jobbade också i Solna Business Park precis när jag flyttat upp till Stockolm, och det luktade i alla fall trevligt från Arvid Nordquists rosteri där. 🙂 Och närheten till alla bra loppisar är också ett plus! Du får testa Loppisgallerian på Sturegatan någon dag, där har jag fyndat en del.

  Och de små kaffekannorna var ju bara hur söta som helst! Vilket kap!

 5. I saw Arabia Primavera plates in your posting.
  Do you have them yet?

  PS. I’m sorry I can’t speak Swedish.

 6. Kan än en gång konstatera att det är lägre priser på loppisarna i Stockholm än i Göteborg.

 7. om du tar en långlunch hinner du till garaget på vattugatan, antikbutiken på fredsgatan och en liten skum loppis på eliegatan som har lite skumma öppettider.

  på den tiden jag bodde i sumpan hade sundbyberg museum en riktigt trevlig 50-tals utställning. men den är nog tyvärr inte kvar.

 8. Sumpan är toppen, bästa stället utanför tullarna om du frågar mig! Massa bra affärer/Loppisar, trevliga restauranger och mysiga fik, fortfarande inte lika svindyrat att bo som city, super kommunikationer dag som natt!!!
  VÄLKOMMEN


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s