Loppisrunda

05Feb12

Hade bara en av döttrarna hemma i helgen så vi stuvade in oss i bilen och gjorde en loppistur i Solna-Sundbyberg på hennes begäran! Uppfostran har givit resultat. Hon hittade en hel del bra-och-ha-saker men bytet för min del blev ganska klent.

Mina ryggproblem fortsätter och jag måste träna jämt o ständigt. På julrean fyndades en del träningskläder från förra årets kollektion men nu hittade jag till min glädje riktiga retroträningsredskap med schysst patina. Känns bra.De väger 2×2 kg och jag betalade 10 kr per kilo på Huvudsta loppis.

Där hittade jag också den här askkoppen från Allmänna Brand i fin kvalitet och färg. Kunde inte motstå det trots att jag inte vad jag ska ha det till!På Huvudstaloppisen köpte jag även hönan och tuppen märkta med Import. Det är salt- och pepparkar men jag ska bara ha dem som dekoration till påsk.På Megaloppisen i Solnahallen gjordes inga fynd förutom ytterligare en påskdekoration. En tupp i aluminium målad i trevliga färger. Höjden är ca 20 cm.Den skulle kunna vara reklam för något känns det som. Snygg hur som helst. Den är för tunn för att kunna stå själv så man får luta den mot nåt eller hänga upp den.

Annons


3 Responses to “Loppisrunda”

  1. Tuppen har jag haft, men då fastsatt på en rund teakskiva. Det är tänkt som ett grytunderlägg.
    Har ett likadant askfat från Allmänna brand också. Man har en himla massa reklamaskfat liggande – helt meningslöst egentligen, men de brukar inte kosta många kronor.

  2. trevliga salt/peppar-ströare. precis den typen av äldre påskpynt jag brukar falla för!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s