En affisch uppe

07Feb12

Köpte för några dagar sedan två gamla reklamaffischer från Bortre Orienten. Nu har jag fått upp den ena i vårt sovrum. Passar bra ovanför Myranstolen som hittades i grovsoprummet!

Har en annan ”asiatisk” affisch i sovrummet. Från Ernst Billgrens utställning på Liljevalchs år 2000.

Och en asiatisk kudde med drakbroderi inköpt i Vietnam år 2000.Så här ser sängen ut. Egenhändigt tillverkad sänggavel av tavla från Ikea.När vi gjorde iordning sovrummet för några år sedan letade vi som tokar efter sådana arbetslampor som står på sängborden. Det fanns ingenstans så dessa är från Box Design och kostade en rejäl slant. Nu såg jag att Ikea har tagit fram en liknande för 449 kr. Och den är riktigt snygg. Bättre i verkligheten än på denna bild. Aröd heter den.Fast jag gillar min morfars gamla skrivbordslampa också som vi har i arbetsrummet.

Annons


5 Responses to “En affisch uppe”

  1. Oh, tjusigt! Älskar att få se inredningsbilder. Har precis börjat småtitta efter en sådan klassisk skrivbordslampa som har varit din morfars. Jag tror att jag vill ha en röd, eller en gul, eller en sådan grön som din 🙂

  2. Kul med lite ”hemma hos”-reportage, så fint ni har det! Men att hitta en Myra i grovsoprummet… Och den fina gröna färgen på väggarna! Och den snygga skrivbordslampan. Det blir nästan för mycket fint på en gång! 😉

  3. Snyggt, kul att få se.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s