Udda prylar

12Apr12

Den 14 april har Björnssons Auktionskammare i Lund auktion. De kan skicka mindre föremål och tar då ut en avgift på ca 100 kr + fraktkostnad med posten.

Denna fantastiskt snygga solstol från 50-talet kanske de inte skickar men den är väl värd att åka och hämta? Utrop 200 kr.En väldigt snygg radioapparat i bakelit. Det är en Philips från 30-talet.

En terrin i serien Berså av Stig Lindberg för Gustavsberg. Just terrinen är ganska ovanlig tror jag för jag har inte sett den förut. Utrop 400 kr.Den supersnygga katten från Goebel. Vill ha! Är det meningen att man ska ha ringar på svansen? Sakerna man får på köpet kan skänkas till närmsta loppis! Man ser förstås inte hur brevpressen av Vicke Lindstrand ser ut. Men katten………. Utrop 250 kr.

Till sist en stationsklocka. Rak och enkel i linjerna, diameter 45 cm. Sägs komma från Eslövs station. Utrop 200 kr.

Annons


6 Responses to “Udda prylar”

  1. Katten har jag men inte svansen.

  2. 3 Gila

    Terrinen har jag aldrig sett…

  3. Jag har både katt och svans och använder min till just ringar. Men enligt en kommentar jag fick när jag visade min i bloggen så var ursprungssyftet att hänga kringlor på dem(?).

  4. Jag har också både katt och svans och om Randiga Tråden vill, så kan jag rita av svansen och maila, så kan hon göra en egen…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s