Hallands Auktionsverk

28Maj12

Hallands Auktionsverk i Halmstad har auktion den 31 maj. Det anger inga utropspriser, det går inte att lägga bud på nätet och det är klart om det kan skicka varor. Inte så kundtillvänt men här är ändå några föremål ur deras katalog. För er som bor i närheten….

Ett par av dessa läckra italienska vägglampor ropas ut. Vill ha! De är i silverfärgad plast och kallas Pistillinio. Designen kom 1970.

Denna läckra papperskorg i teak ropas även ut. Den kommer från Servex. Det är ju en av de snyggare papperskorgar man kan ha!

Några delar ur en italiensk serie av Antonia Campi för Lavenia. De är i flintgods och designades 1949. Dessa finns även i andra färger typ svart-blå och svart-rosa. Kanske något att samla på??!

Den fantastiska Zebra-koppen av Eugen Trost. Den riktigt snygg klassiker tillverkad på Gefle. Brukar inte bli billig. Här ropas 4 tekoppar ut.

Annons


2 Responses to “Hallands Auktionsverk”

  1. Pistillino är så vansinnigt snyggt! Har sett sådana på riktigt och fallit handlöst, de kastar ett sådant fint mönster över väggarna så att det är galet 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s