Loppislördag del 1

13Aug12

Lördagen gick i loppisarnas tecken. Var på bakluckeloppisen i Norrskedika och på Antik- och samlarmässa i ishallen i Östhammar plus fler småloppisar. En del fynd gjordes. Särskilt Antikmässan i Östhammar var väl värd ett besök. Inträdet på 20 kr kändes också humant. Här kommer en del av fynden:

Mannen köpte en Spisa Ribb tillbringare på Antkmässan. Vi har ju en hel kaffeservis så det är kul att kunna servera saften ur denna. Spisa Ribb är designad av Stig Lindberg.

På antikmässan fyndades även 8 assietter till vår Picknick servis.

Ser ganska bra ut va? Vi har fler delar men har inte orkat fotografera dem.

På Norrskedika hittade vi endast denna djupa tallrik som vi samlar på åt vår dotter Filippa! Så nu har vi en djup tallrik och en flat tallrik. Samlingen ökade i ett slag med 100% 🙂

Observera att den avancerade dekoren bestående av två ränder är handmålad 🙂

Min mamma samlar på besticket Thebe från Gense och hittade en originalkartong med ett halvdussin teskedar. Kartongen är nästan bäst!

Imorgon kommer flera fynd!

Annons


5 Responses to “Loppislördag del 1”

  1. Kannan var verkligen toppen 🙂 Har funderat på om man skulle börja samla på Spisa Ribb men jag har inte plats….. men snygg är den!

  2. Kannan är underbar. Aldrig sett en sån förut.

  3. Spisa ribb är så snygg men också alldeles för dyr för att vi skall kunna börja samla på den. Inte heller Picknick lyckas vi hitta till några fyndpriser.

  4. Ojoj, vilka kvalitetsköp! Spisa ribb är faktiskt ingen favorit hos mig, men formen på kannan var snygg! Picknick skulle däremot gärna få flytta hem till mig – så fin!

  5. Vilka grymma fynd. Spisa Ribb-kannan var ju något extra alltså!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s