Hötorgets loppis

25Sep12

Var en sväng på Hötorgets loppis i söndags med barnen. Mycket folk. En riktig folkfest faktiskt. Lite mysigt på en annars så sömnig söndagsförmiddag i stan. Svårt att fynda förstås men plötsligt står den där, en lite ledsen kruka/vas för sig själv. En av döttrarna sa Pruta, mamma, pruta! De lär sig. Krukan blev min förvånansvärt billigt.

Den går att använda både som kruka och som vas. Den är ca 16 cm hög. Föll förstås för färgen, denna mattgröna oemotståndliga nyans. Krukan är från Gefle. Nu måste jag bara hitta någonstans att ställa den. Angenäma problem!

Annons


3 Responses to “Hötorgets loppis”

  1. Krukan är så vacker.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s