Sugen på att köpa nåt???

23Sep12

Lägga bud på auktion kan man ju göra dygnet runt nuförtiden! Här är lite kul grejer från Bukowskis Market. Avslutsdatum inom parentes.

Snygg hallmöbel i art deco. Är lite svag för den stilen! den har bjudits upp till 2000 kr (24 sep).

VÄGGPLATTA, fajans, Karneval, Stig Lindberg, Gustavsbergs studio.Nr 3 av en begränsad upplaga av 40 ex. Signerad och med Gustavsbergs studiohand. 24,5 x 33 cm. Så står det i katalogen. Är dock osäker på om den tillhör serien Karneval. Skulle dock gärna ha den!!!! Tyvärr har buden nått 3111 kr (26 sep).

Här är en drygt 30 cm hög vas som är signerad med Studiohanden. Den är således från Gustavsberg. Katalogen anger inte vem som gjort den, så det är möjlig fyndchans här! Kan meddela att den är ur serien Indigo av Karin Björquist. Någon har bjudit 400 kr (25 sep). Nedan är en samlingsbild från bloggen 50-tals keramik.

Fin samling!

Älskar denna fåtölj. En klar favorit. Det är Sälen av Ib Kofoed Larsen, för OPE Möbler. Så snygg. Teak och svart läder. Buden är uppe i 5800 kr (26 sep). Då ska man veta att lädret är jättetrasigt. Men om nån vill sälja mig två hela fåtöljer till bra pris så hör av dig!

Nu kommer vi till avdelningen lite crazy grejer!

En helgalen soffa i lackerat konstskinn från 30/40-talet. Har aldrig sett något liknande! Buden är uppe i 1900 kr (26 sep).

Två lite halvgalna vilfåtöljer från Dux. Kul att de är i olika tyg. Det gör hela grejen! De heter Fenix och är designade av Sam Larsson på 80-talet. Högsta bud just nu är 300 kr (27 sep).

Här kommer en riktigt galen gräddkanna i form av en get. Eller är det en julbock?! Från förra sekelskiftet är den och någon har bjudit 300 kr. (30 sep).

Annons


2 Responses to “Sugen på att köpa nåt???”

  1. Haha, jag var precis inne och kollade på just dessa auktioner och reagerade också på den kannan.
    Indigo vasen är enligt mig den läckraste i den serien.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s