Den bruna maten – tävling

28Nov12

En av de roligare bloggar jag läst är Den bruna maten. De lagar mat efter 70-talets receptkort som de sedan bedömer som riktiga matkonnässörer. Vansinnigt kul! Och inte så lite oaptitligt faktiskt. Här är ett typiskt receptkort:

Hur gott känns det? Nu förstår jag varför jag inte var speciellt förtjust i mat när jag var liten! Den bruna maten har nu givit ut en bok som heter just Den bruna maten. Det pågår just nu en tävling där man kan vinna boken om man skriver en matpitch på max 50 ord till ovan visade receptkort.

Ett förslag från mig är:

Du behöver inte överarbeta festmaten! Dina bekanta uppskattar en avslappnad kväll i glada vänners lag där även du har tid att sitta med vid bordet. Har du bara ägg och skinka hemma så låter du de exotiska oliverna göra jobbet!

Det ska väl tilläggas att i receptet ovan ingår hela 4 stycken oliver 🙂

Förresten kan jag rekommendera TV-serien Historieätarna på Svt1 på torsdagar kl 21. Det är lite samma tema. Mycket underhållande 🙂

Annons


2 Responses to “Den bruna maten – tävling”

  1. Åh jag såg dem på Tv förra veckan. Galet vad vi åt på 70-talet 🙂
    Sådana receptkort hade jag som liten och lagade mat efter.

  2. Har du verkligen gjort det???? 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s