Lysande julbock!

05Dec12

Nej, inlägget kommer inte att handla om julbocken i Gävle utan om nedanstående fantastiska goding.

8517151_objectDen är väl typ supersnygg?! Höjden är 42 cm så det är ingen miniatyrljusstake. Designern heter Gunnar Ander och den är mycket riktigt från Ystad Metall. Hur man man inte vilja ha denna? Ett given julpynt för en retrofantast!

Bukowskis Market kan man lägga ett bud t.o.m. förmiddagen den 13 december. Högsta bud just nu är 300 kr.

Annons


2 Responses to “Lysande julbock!”

  1. Jag ska visa min bock.

  2. Attans att jag missade den! Tycker att de är så snygga och det skulle vara perfekt att byta ut min stora katt-ljusstake från Ystad Metall mot en bock till julen. Men jag får hålla tummarna för att jag hittar en till nästa jul istället. 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s