Antikmässan 2015

24Jan15

Nu är det hög tid att boka in Antikmässan i almanackan! Tänker då på den i Älvsjö (Stockholmsmässan) som är årligen återkommande. Alltid mycket att titta på! Den är 12-15 februari.     Antikmassan15505a_INNE Om man är extrasugen så kan man komma redan på kvällen den 11 februari då bara speciellt inbjudna är välkomna. Men betalar man 600 kr för 2 pers i inträde så får man komma in.

Antikmässan_GraffitimålningDen här målningen gillar jag. Är fascinerad av graffiti och kan mycket väl tänka mig ett sådant konstverk. Men detta ligger utanför mina ekonomiska ramar,

Antikmässan15435Fin ljusstake. Också utanför räckhåll  ekonomiskt men visar bilden bara för att jag vill att ni ska lägga märke till att vekarna är avbrända. Ni vet väl att det är en absolut no-no att ha ljus stående med vita vekar??! 🙂 Det gäller att ha koll om man ska vara helrätt!

Så vi ses kanske på mässan? Jag ska alla gånger dit!

????????????????

Annons


No Responses Yet to “Antikmässan 2015”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s