Byrå i Art Deco

04Jan09

aw1463038-2Det här är en byrå från 1930-talet i art deco med svartmålat trä klätt med ormskinnsliknande material. Den är riktigt tuff men den är lite så där i halvhöjd, typ 78 cm. Jag vet inte i vilken typ av inredning man skulle använda den. Kanske i hallen eller som någon avställningsyta i vardagsrummet. Den ropas ut för 5000 kr (Lauritz.com 8 jan).

Annons


2 Responses to “Byrå i Art Deco”

 1. 1 Anna

  Fränt 🙂 Jag älskar inredning från tidigt 1900-tal. Riktigt härligt, och man skulle gärna vilja att möblerna kunde tala, och berätta spännande historier om vart de varit osv 🙂

  Jag funderar för övrigt på att få en distansutbildning, bli certifierad inedare, i vår. Tycker den verkar riktigt bra, desutom är det ju aldrig fel att uppmuntra mitt stora intresse..
  http://www.inredningsskolan.se/inredningsskolan.htm

  Har du hört ngt om den, känner ngn som gått där eller så? Jag har hört mkt gott om den, folk har varit mkt nöjda, men kan ju vara kul att höra mera om den 🙂

  • Kul att du gillar inredning. Det är verkligen roligt. Jag har tyvärr aldrig hört talas om inredningsutbildningen, men om du hört att den är bra så är den säkert det. Om du går den så kan du väl tala om hur den är. Själv har jag gått en inrednings utbildning på Folkuniversitetet i Stockholm i två terminer. Den var två dagar i veckan. Jag lärde mig otroligt mycket. Det var verkligen superkul och inspirerande. Framförallt lärde jag känna otroligt kreativa och roliga männinskor. Så det ångrar jag verkligen inte, även om det kostade en del.

   Hälsningar, Ulrika


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s