Nyrokoko

29Jan09

Man kan tro att jag fått nyrokoko på hjärnan. Egentligen gillar jag möbler i 1900-tals design bättre, men ibland är det svårt att hitta föremål som verkligen sticker ut eller är av tillräckligt god kvalitet. 1900-tals möbler slits inte särskilt snyggt så skicket är viktigt. Men här är en kul nyrokokosoffa som inte är alltför svår eller krånglig att klä om. Ibland är tapetseringen så avancerad att det blir oerhört dyrt att klä om. Tyvärr ser det ut som om bottnen är på väg ur. Nyrokokobordet har också en ganska skön stil! Utropen är 1500 resp 900 kr på Auktionskompaniet i Stockholm 1 februari. OBS!!! Alla nyrokokomöbler är långtifrån roliga. De flesta är bara stillösa och överlastade och känns helt hopplösa.

img_0123 img_0231

Annons


No Responses Yet to “Nyrokoko”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s