Leta vintage!

30Jan09

Ibland är det verkligen inte lätt att hitta något snyggt på auktion. Det ropas ut så mycket som man absolut inte är intresserad av.  2191Här har jag samlat lite udda möbler som man får försöka göra något fint av själv. Det är en kul utmaning det också och man får en unik pjäs som ingen annan har. Möblerna ropas ut på Helsingborgs Auktionsverk den 1 februari.

0811Till vänster är en ”pariserstol” i mässing med utropet 200 kr. Vad kan man göra med den då? Klä om dynan förstås! Stolen kan bli urläcker och du är garanterat ensam om den. Till höger ett märkligt blombord med utropet 200 kr. Det har råglasskiva och går på hjul. Vad man skulle ha det till vet jag inte egentligen. Någon annan kanske har något uppslag?

Nedan är ett slitet bord med marmorskiva. Det har fina former och kan bli jättefint om man målar det. Vitt kanske? Utropet är 500 kr. Brevid två stolar i bambuimitation som kan bli rätt roliga. Det ser ut på bilden som om sitsarna är i flätat rotting (trasig). Hur som helst så måste dynorna ovillkorligen bytas ut! Utropet är 300 kr.

Det är kul att göra något av möbler som inte är så dyra men som har potential. Själva renoveringen är halva grejen!

348-500

345

Annons


No Responses Yet to “Leta vintage!”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s