Ljusstakar i guld

02Apr09

img641img68Ingendera av de här paren ljusstakar är i guld men väl i förgylld mässing. De är riktigt schyssta i en modern inredning. Det första paret är i nyrokoko och 22 cm höga. Det andra paret är i Louis XVI-stil. Båda paren från slutet av 1800-talet. Sådana här ljusstakar brukar inte bli dyra men eftersom de börjar kännas ”inne” så kanske priset drar iväg. De ropas ut på Crafoord Auktioner den 4 april. Crafoord har av någon underlig anledning valt att inte publicera utropspriser vilket jag för min del tycker är lite bondauktionsaktigt. Man förväntar sig mer av ett såpass stort auktionsföretag. Det är ju en kundservice att tala om så mycket som möjligt om varan.

Annons


No Responses Yet to “Ljusstakar i guld”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s