Snygga saker!

11Aug09

090823205_orig_SEHalmstads Auktionskammare håller auktion den 23 augusti. De har en hel del roliga saker att erbjuda. Först ett par fällstolar från förra sekelskiftet. Ganska schyssta! Halmstads Auktionskammare sätter tyvärr inte ut några utropspriser. Informationen generellt är ganska knapphändig. Det känns lite mer som en loppis. Nedan finns en bricka av Arthur Percy ”Vinranka”. Stiligt. Vinrankor är det också på örngottet. Det blir väldigt snyggt på en kudde i soffan eller sängen! Alla tre utropen skulle kunna samsas i ett vardagsrum! Brickan kan ligga mitt på soffbordet!  Snyggt!

090823491_orig_SE090823167_orig_SE

Annons


One Response to “Snygga saker!”

  1. Ja, snyggt med de grejerna tillsammans!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s