Efterlysning: Signum bestick

28Aug09

bestick-signums-1993Idag har jag gått igenom flera auktionskataloger utan att bli speciellt inspirerad. Så därför tänkte jag istället efterlysa delar till Signe Persson-Melins bestickserie Signum som hon tog fram 1993. Jag samlade på dem och tycker fortfarande de är ursnygga. Naturligtvis las bestickserien ner innan jag hade en full uppsättning. Så är det någon som vet var man kan komplettera med fler bestick?!!!! Bilden är inget vidare men jag hittade ingen bättre.

Annons


3 Responses to “Efterlysning: Signum bestick”

 1. 1 Mattias

  Nu ligger ett set med Signum uppe på Tradera!!!

  Good luck!

 2. 2 Lena Gustavsson

  Hej jag håller på att lägga ut div signum bestgick! mvh Lena

  • 3 Susanne

   Hej!
   Jag letar efter allt som gjorts i Signumserien, hör av er om ni vill sälja!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s