Kristianstads Auktionsverk

02Sep09

auktion40Jag la precis Kristianstads Auktionsverk som länk. De har egentligen inga webkataloger utan visar ett urval bilder på det som de bjuder ut. De har auktion den 4-5 september. Här är några grejer som bjuds ut. Till höger en nostalgisk emaljskylt med en glödlampa på. Från den gamla goda tiden! Jag provade häromdan en lågenergilampa i vår badrumsarmatur från 30-talet. Den funkade inte. Men man kan ju säkert spendera 100-tals kronor på att hitta en modell som passar! Nu har jag en glödlampa i. En av de mängder jag hamstrat på Ikea.

Nedan lite ytterkrukor i majolika från typ förra sekelskiftet. Jag blir glad av all färg. Man kanske skulle börja samla?! Eller inte.

auktion116auktion115

På bilderna längst ner en pedistal med kruka från England. Kanske något att ställa i ett badrum?! Sedan något helt annat. Ett 70-tals möblemang från Markaryd. Ganska ok men det är klart att Eero Saarinens Tulipe-bord är snyggare. Men till ett bra pris får man mycket inredning för pengarna!

auktion50               auktion27

Annons


No Responses Yet to “Kristianstads Auktionsverk”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s