Antikdeckarna

04Okt09

3190859727Om man gillar att kolla på antikviteter på TV så började säsongens avsnitt av Antikdeckarna i torsdags. Jag missade det men ska i mån av tid försöka titta på det senare på webben. Här är länken till avsnitt nr 1. Det går inte upptäckte jag att direkt spela upp videon från bloggen. En sådan funktion kostar extra. Antikdeckarna visas i allafall torsdagar 20.00 på TV 4+.

Annons


2 Responses to “Antikdeckarna”

  1. Det ska jag spana in, jag är så dålig på att minnas när det är. SÅg ett program för länge sen med ett skadat sideboard i teak som gick för några tusenlappar. I vår flytt någon månad tidigare slängde vi på grund av platsprist ett identiskt sideboard på tippen som var helt. =/ Något som jag kommer ångra hela mitt liv tror jag. (Speciellt nu när jag skulle behöva ett)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s