Bernadottes skålar

08Okt09

2009_09_29_IMG_000012777

Sådana här skålar började jag samla på för länge sedan. De kostade några kronor på den tiden. Jag köpte dem för att jag tyckte de var snygga men när jag sedan förstod att de var designade av Sigvard Bernadotte så blev det ju ännu roligare. Snyggast är absolut de med svart utsida och färgglad insida. Men här på Auktionskompaniet ropas endast enfärgade skålar ut i höjderna 7, 9 och 12 cm. Det finns ju mycket större varianter också. Småskålarna brukar jag ställa fram på barnkalas och till jul med godis i. De här 12 skålarna på bilden har ett aktuellt bud på 450 kr och auktionen avslutas 11 oktober.

Annons


2 Responses to “Bernadottes skålar”

  1. Vad jag gillar med dem, förutom att de är snygga, är den sköna tyngden i botten.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s