Skidaffischer

07Jan11

När man nu är i fjällen så vad kan då vara mer inspirerande än att titta på Christie´s (South Kensington) katalog för skidauktionen. De ropar bara ut gamla skidaffischer. Tala om nischad auktion. Om du vill kolla i katalogen så finns den här. Auktionen är den 26 januari.

De är inte billiga. Utropen ligger som lägst på £600.  Hotellbilden från Gstaad är dyrast . Utropet ligger på £12000-14000 trots att konstnären är okänd. Jag antar att kommersiella krafter köper dem och reproducerar dem. Vilket inte alls är så dumt!

Annons


No Responses Yet to “Skidaffischer”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s