Skidaffischer

07Jan11

När man nu är i fjällen så vad kan då vara mer inspirerande än att titta på Christie´s (South Kensington) katalog för skidauktionen. De ropar bara ut gamla skidaffischer. Tala om nischad auktion. Om du vill kolla i katalogen så finns den här. Auktionen är den 26 januari.

De är inte billiga. Utropen ligger som lägst på £600.  Hotellbilden från Gstaad är dyrast . Utropet ligger på £12000-14000 trots att konstnären är okänd. Jag antar att kommersiella krafter köper dem och reproducerar dem. Vilket inte alls är så dumt!No Responses Yet to “Skidaffischer”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s