Fina stolar!

15Jan11

Observera de här fina stolarna som ropas ut var för sig på Auktionhuset i Solna den 16 januari. Den ena som är i svart galon har utropspriset 300 kr medan den andra i limegrön textilkladsel har utropet 100 kr. Formen är ju bara så bra! Kan bli fantastiskt bra om man ställer stolen så formen kommer till sin rätt!

Vidare har Solnas auktionshus dessa två stolar. Härligt dekadenta. Man tänker nattclub på 70-talet! Det är Johanson design i Markaryd. Utropet är 200 kr.

Men man kanske är ute efter de genuina, enkla och då passar ju dessa 4 pinnstolar bra. De ger ingen nattclubsfeeling direkt utan utstrålar strävsamhet. De ropas ut för 300 kr.

På Auktionhuset Kolonn den 16 oktober ropas denna Triva-stol från NK ut. Snygg och stilren. Utropet är 600 kr.

Här är en annan fåtölj som ropas ut på Kolonn. Den är ju inget särskilt men jag blev inspirerad av att man kan piffa upp en fåtölj genom att ha ett annat tyg på sitsen. Det gör ju att den ser betydligt roligare och intresantare ut.

Annons


2 Responses to “Fina stolar!”

  1. Den svarta stolen längst upp till höger har jag själv, skulle vara roligt och veta vem som gjort den. Tycker den är super läcker.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s