Kuddtillverkning

14Mar11

Otroligt nog har jag satt igång att sy kuddar! På Ohlssons Tyger på Sveavägen hade de 40% rea idag på ganska kraftiga möbeltyger så då slog jag till. Det är lite retroaktigt mönster. Det fanns i andra färger också. Jag kanske visar hur kuddarna blev också. Om de blir bra vill säga… Tack Randiga Tråden och ni andra bloggare som ger sån inspiration!

Här är lite andra mönster. Det är gamla hyllpapper från min mormor. Jättesnygga! Särskilt det färgglada skulle jag gärna göra kuddar av!

Annons


4 Responses to “Kuddtillverkning”

  1. Åååå…. Hyllpapperet längst till vänster…. Mums!=)

  2. Är det högra hyllpapper? Så snyggt, önskar det vore tyg. Tack, Tack till dig.

  3. 3 Inger

    Åh det till höger hade jag på mina skolböcker!
    Ooops ja jag var med när det begav sig –
    då är kanske hela jag ett ”retro fynd” hihi


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s